OP WEG NAAR DE BESTE
LEIDINGGEVENDEN VAN DE WERELD

Ons bewezen proces voor managementtrainingen is de basis voor hoe we met u werken. We luisteren, plannen, voeren de training of het ontwikkelingstraject uit en evalueren. U vertelt wat uw grootste uitdagingen zijn op het gebied van leiderschap waarna wij aan de slag gaan met een strategie en trainingsprogramma die hierop aansluiten.


VARIATIE IN AANPAK

Onze innovatieve leiderschapsontwikkelingsprogramma’s zijn gebaseerd op jarenlang gedragsonderzoek in combinatie met ervaringen uit de eerste hand. We hebben trainingen ontwikkeld die uw leidinggevenden en organisatie zullen veranderen. Miljoenen managers hebben al deelgenomen aan deze trainingen en nu is het tijd voor uw managers!

Identifying on-site training needs | Ken Blanchard
TRAINING OP LOCATIE

Met honderden facilitators over de hele wereld kunnen wij informatieve, boeiende en inspirerende en persoonlijke trainingsprogramma's leveren die uw leiderschapsuitdagingen aanpakken en directe bedrijfsresultaten genereren.

Training for Trainers training needs assessment | Ken Blanchard
VIRTUELE TRAINING

Onze deskundige facilitators kunnen live virtuele trainingssessies geven, zodat uw managers en teamleden direct vanaf hun bureau kunnen deelnemen aan de training. We bieden ook oplossingen die een face-to-face en virtuele trainingssessie combineren om uw reistijd en -kosten te minimaliseren.

Virtual training leadership development plan | Ken Blanchard
TRAINING VOOR TRAINERS (T4T)

Onze trainingen voor trainers geven u de mogelijkheid om Blanchards trainingen te leren kennen, ermee te oefenen en de trainingen vervolgens zelf binnen uw organisatie te geven. We bieden zowel trainingen op uw locatie (handig als u meerdere trainers wilt opleiden binnen uw organisatie) als open T4T-workhops voor de SLII Experience.

Training needs assessment for custom designed leadership training
OPEN TRAINING

Onze open trainingen bieden individuen of virtuele teams de mogelijkheid om deel te nemen aan Blanchards leiderschapsontwikkelingsprogramma’s. Een open training kan ook worden gebruikt een indruk te krijgen van een training voordat u een groter trainingstraject op poten zet binnen uw organisatie.

Evaluating leadership development programs with public workshops
MAATWERK

We kunnen onze ontwikkelingstrajecten aanpassen aan uw bedrijf of branche (of het nu gaat om het aanpassen van een trainingsontwerp is of het maken van specifiek trainingsmateriaal) om ervoor te zorgen dat ze zo relevant en impactvol mogelijk zijn.

Get inspired identifying your training needs with keynote speakers
KEYNOTES

Leden van onze exclusieve groep thought leaders kunnen inspirerende en verhelderende keynote presentaties geven tijdens zakelijke evenementen. We vertellen graag over manieren om uw organisatie vooruit te helpen.

AAN DE SLAG

Vul onderstaand formulier in om te weten te komen hoe we u kunnen helpen bij het trainen van de beste leidinggevenden.
WILT U GRAAG PERSOONLIJK IEMAND SPREKEN? BEL NAAR +32 2 679 51 61.